23.2.2024 19:00
Kiekko-Espoo Ry

8 Sport - urheiluliike aukeaa!

Moi!

Olen iloinen voidessani jakaa kanssanne seuraavat uutiset! Espooseen avataan maaliskuussa oma jääurheiluun erikoistunut 8 Sport-urheiluliike, joka keskittyy tarjoamaan yksinomaan Bauerin huippulaadukkaita tuotteita, sekä Prosharp-teroituksia ja muotoiluja.

Henkilökohtaisesti minulle on aina ollut ensiarvoisen tärkeää löytää varusteet, jotka ovat sekä mukavat että suojaavat optimaalisesti. Turvallisuus ja käyttömukavuus ovat Bauerin varusteiden kulmakiviä! Itse pelasin koko pelaajaurani Bauerin luistimilla, ja olen aina voinut luottaa heidän huippulaatuunsa.

8 Sportin tavoitteena on jatkossa palvella yksilöllisesti kaikkia teitä Kiekko-Espoon seurayhteisön jäseniä, niin kiekkoilijoita kuin ringeten pelaajiakin.

Oma pelaajapolkuni sai alkunsa Espoosta, ja siksi on luontevaa, että myös 8 Sportin tarina käynnistyy juuri täällä, itselleni tutussa ja tärkeässä ympäristössä.

Kiekko-Espoon seurayhteisön jäsenet perheineen ovat tervetulleita tutustumaan liikkeeseemme 4.–8.3. klo 17–20 ja lauantaina 9.3 klo.11–15 osoitteessa Kuitinmäentie 26.

Hyvää kauden jatkoa kaikille, ja nähdään myymälässä!

Teemu Selänne