13.9.2023 16:50
K-E Ring 13

Suomen Ringetteliiton 40-vuotisjuhlagaalan ilmoittautuminen avautuu huomenna!

Suomen Ringetteliiton 40-vuotisjuhlagaalan ilmoittautuminen avautuu torstaina 14.9.!

Ringetteliitto juhlii 40-vuotistaivaltaan 27.1.2024 Turussa Scandic Julian Å-salissa. Meillä on ilo kutsua sinut nauttimaan niin vanhojen kuin uusien ystävien seurasta sekä muistelemaan kuluneita vuosikymmeniä, mutta myös kääntämään katseet tulevaan! Juhlagaalaan ovat tervetulleita kaikki ringetteperheen jäsenet – olit sitten uusi tulokas tai vanha konkari, pelaaja, valmentaja, joukkueen toimihenkilö, tuomari, pelaajan vanhempi tai vaikkapa seura-aktiivi!

Ilmoittautuminen juhlagaalaan avautuu torstaina 14.9. klo 12.00. Tällöin kannattaa olla vikkelänä liikenteessä, sillä tilaa on vain rajoitetusti! Ilmoittautuminen tapahtuu nettisivuiltamme löytyvällä ilmoittautumislomakkeella.

Liput juhlagaalaan maksaa 75€/kpl (opiskelijat/varusmiehet/eläkeläiset 65€/kpl). Lippu sisältää ohjelman, alkumaljan, illallisen ja ruokajuoman.

Tervetuloa juhlimaan meidän juttuamme, ringetteä!

Lisätietoja löydät nettisivujen uutisesta.

https://www.ringette.fi/…/suomen+ringetteliitto+juhlii+40…

Psst. Samana viikonloppuna 26.-28.1.2024 Turussa järjestetään myös Tie Huipulle –maajoukkuetapahtuma sekä ringetteperheen pienimpien, tulevaisuuden starojen Kohti Unelmia –minigames-turnaukset!