23.8.2023 12:19
Aikuisten harrastekiekko

Aikuisten harrastetoiminta 23-24

Tervetuloa mukaan Kiekko-Espoon aikuisten harrastekiekko-ryhmän jännittävään toimintaan kaudella 2023-2024!

Kauden aikana tarjoamme sinulle mahtavan tilaisuuden heittää hiki pintaan ja nauttia jäällä pyörivästä jääkiekosta. Oli kyseessä sitten vasta-alkaja tai jo hieman kokeneempi pelaaja, meillä on sinulle jotain tarjottavaa. Harjoitusvuorot ovat suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuus pelata useamman kerran viikossa, tarjoten mukavan ja rennon ympäristön harrastaa jääkiekkoa yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa.

Ilmoittautuminen on tehty helpoksi alla olevan linkin kautta. Ilmoittautumisen yhteydessä voit hankkia itsellesi 10 kerran kortin, jolla pääset ilmoittautumaan peleille. Harjoitusajat saattavat vaihdella kauden aikana ja uusia vuoroja järjestetään jäätilanteen mukaan. HUOM! Tapahtumiin ilmoittautuminen on avoinna viikkoa ennen tapahtumaa.

Osallistumismaksu on edullinen, vain 6,00 € per/kerta "10-kortilla". Tämä antaa sinulle mahdollisuuden osallistua peleihin joustavasti.

Huomaathan, että jokaisen osallistujan tulee hankkia Suomen Jääkiekkoliiton harrasterekisteröinti, 5 € per kausi, osoitteesta info.suomisport.fi. Kun rekisteröidyt, valitse lisenssiseuraksi "Kiekko-Espoo ry", jotta voimme näyttää että seurassamme on aktiivista harrastustoimintaa. Lisäksi suosittelemme vakuutuksen hankkimista tapaturmien varalta.

Ensisijaiset vuorot:

Keskiviikkoisin Espoonlahti (Höntsä ja Pipolätkä)

Sunnuntaisin Matinkylä 4 (Höntsä)

Tiistaisin Matinkylä 3 (Naisten Höntsä) Vuorot alkavat piakkoin!


Katso tarkemmat ajat ja mahdolliset muutokset My Clubista Aikuisten harratstekiekko.

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä tai kaipaat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä Tomi Anttilaan sähköpostitse osoitteessa tomi.anttila@kiekko-espoo.com.

Tule mukaan luomaan yhdessä aktiivista ja innostavaa harrastekiekko-yhteisöä Kiekko-Espoon riveissä. Nähdään jäällä!