2021-09-02 16:14
Kiekko-Espoo Ry

Kiekko-Espoo Ry tiedottaa! Avointa toimintaa tarjolla!

Kiekko-Espoo Ry tarjoaa kattavasti toimintaa eri ikäisille, jääurheilusta kiinnostuneille. Tässä kootusti tietoa toiminnasta, tarkemmat infot löydät annettujen linkkien takaan!

LAPSILLE

Tyttökiekkokoulussa ilmainen syyskuu
https://kiekko-espoo.myclub.fi/flow/events/3008248
Tyttökiekkokoulu tarjoaa tytöille mahdollisuuden aloittaa harrastus kivassa ilmapiirissä. Opettelemme yhdessä luistelun ja jääkiekon alkeet leikkien ja pelaten. Tyttökiekkokoulu soveltuu parhaiten 3-9 vuotiaille, mutta kaiken ikäiset ovat tervetulleita. Tervetuloa mukaan kokeilemaan, syyskuu on meillä ilmainen!
 

Leijona Kiekkokoulu
https://juniorit.kiekko-espoo.com/poikakiekko/leijona-kiekkokoulu/
Kiekkokoulun ajatuksena ja tavoitteena on leikkimielisten harjoitteiden ja pelien avulla tutustuttaa lapset lajiin ja tarjota heille luistelutekniikan oppimisen lisäksi mahdollisuutta kiekkokoulun jälkeen jatkaa harrastusta seuran jääkiekkojoukkueissa tai sitten tulla mukaan uudestaan Kiekkokouluun taas seuraavana syksynä. Toimimme neljällä eri jäähallilla ympäri Espoota: Matinkylä, Laaksolahti, Leppävaara sekä Espoonlahti. Harjoituksia on kahdesti viikossa, lauantaisin ja sunnuntaisin.
 

Tyttökiekkokerho
https://kiekko-espoo.myclub.fi/flow/events/3276044
Tyttöjen kiekkokerho sopii kaikille alakoululaisille, jotka kaipaavat iltapäiviinsä liikunnallista toimintaa. Harjoituksissa harjoitellaan luistelun ja jääkiekon perustaitoja erilaisten leikkien ja pelien kautta. Jääkiekkokokemusta saa olla, mutta se ei ole välttämätöntä tai edes tarpeellista. Tyttöjen kiekkokerho on täysin maksutonta iltapäivätoimintaa.
 

Ringettekoulu
https://juniorit.kiekko-espoo.com/ringette/ringettekoulu/
Ringettekoulu on tarkoitettu pääsääntöisesti 2-10-vuotiaille tytöille. Ringettekoulussa keskitytään luistelun alkeisiin leikkien, kisojen ja ratojen avulla. Ringettekoulussa tytöt jaetaan iän ja taitotason mukaisiin pienryhmiin. Ringettekoulua ohjaavat seuramme koulutetut junioripelaajat, jotka osaavat ottaa huomioon jokaisen tytön ryhmässä myös yksilönä. Ringettekoulusta on mahdollisuus jatkaa aloittavaan ikäluokkaan tai oman ikäisten joukkueeseen. Toimimme neljällä eri jäähallilla ympäri Espoota: Matinkylä, Laaksolahti, Leppävaara sekä Espoonlahti. Tule kokeilemaan veloituksetta!
 

NUORILLE

 

Nuorten ryhmä
https://juniorit.kiekko-espoo.com/ringette/ringettekoulu/ringeten-nuorten-ryhma/
Nuorten ryhmä on tarkoitettu 2005-2010 syntyneille tytöille, jotka haluavat tutustua luisteluun ja ringetteen sekä tehdä siitä itselleen harrastuksen. Nuorten ryhmässä keskitytään nimenomaan harrastamiseen, eikä taitotasolla ole merkitystä ryhmään tultaessa. Jäällä harjoitellaan luistelun perustaitoja ja ringeten lajitaitoja. Nuorten ryhmä kautta on mahdollista saada uusia ystäviä. Ryhmä harjoittelee keskiviikkoiltaisin Leppävaarassa.
 

Yläkoululaisten avoin iltapäiväjää:
Mukaan voivat tulla kaikki 7-9 luokkalaiset tasosta riippumatta, ja aina silloin kun itselle sopii. Jäällä tutustaan jääkiekkoon rennolla otteella. Toiminta on tarkoitettu ensisiaisesti uutta harrastusta etsiville. Lisätiedot:
https://juniorit.kiekko-espoo.com/poikakiekko/ylakoululaisten-iltapaivajaa/
 

EasyHockey
Kaikille jotka haluavat ensisijaisesti pelata jääkiekkoa harrastusmielessä joukkuetoiminnan ulkopuolella, mutta ryhmän kautta on myös mahdollista liittyä joukkuetoimintaan. . Kokemusta jääkiekosta saa olla, mutta se ei ole välttämätöntä tai edes tarpeellista. Lisätiedot:
https://juniorit.kiekko-espoo.com/poikakiekko/easy-hockey/
 

Nuorten harrasteryhmä tytöille
https://kiekko-espoo.myclub.fi/flow/events/3067680
Harrasteryhmä sopii kaikille, jotka haluavat ensisijaisesti pelata jääkiekkoa harrastusmielessä joukkuetoiminnan ulkopuolella, mutta ryhmän kautta on myös mahdollista liittyä joukkuetoimintaan. Harjoituksissa pelataan erilaisia pelejä ja harjoitellaan jääkiekon perustaitoja: luistelua, syöttämistä, laukomista ja kiekonkäsittelyä. Ryhmä on tarkoitettu noin 13-18 vuotiaille tytöille. Kokemusta jääkiekosta saa olla, mutta se ei ole välttämätöntä tai edes tarpeellista.
 

AIKUSILLE

Pipolätkä
Toiminta on tarkoitettu kaikille aikuisille miehille ja naisille, jotka eivät harrasta jääkiekkoa virallisessa tai epävirallisessa joukkueessa, mutta ovat kiinnostuneet kohottamaan kuntoaan jääkiekon avulla, hyvällä jäällä ja valvotuissa oloissa. Lisätiedot: https://juniorit.kiekko-espoo.com/poikakiekko/muu-toiminta/pipolatka/

Höntsä
Tarkoituksena on hakea hiki pintaan ja pelata happy hokia ikämiessäännöillä ja varusteet päällä. Lisätiedot: https://juniorit.kiekko-espoo.com/poikakiekko/muu-toiminta/hontsa/

Aidot ladyt
Aidot Ladyt koostuu aikuisiällä luisteluun ja lajiin hurahtaneista. Aitoja Ladyja voisi kutsua myös aikuisten ringettekouluksi, johon voi matalalla kynnyksellä tulla mukaan taitotasosta riippumatta. Aidoissa Ladyissa harjoitellaan ringeten perustaitoja sekä luistelua. Vastaavanlaisia ryhmiä on muissakin ringetteseuroissa, jotka pelaavat keskenään harjoitusotteluita sekä osallistuvat mahdollisiin turnauksiin. Joukkue harjoittelee Leppävaarassa kerran viikossa.
https://juniorit.kiekko-espoo.com/ringette/eks-ring-aidot-ladyt/
 

Miesten ringette
Tikku-ukot ovat miesten höntsäringettejoukkue. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki luistelusta ja lajista kiinnostuneet. Joukkueeseen voi tulla matalalla kynnyksellä kokeilemaan, ja kokemaan ringeten vauhti ja jäädä lajiin koukkuun. Tikku-ukot harjoittelevat kerran viikossa Leppävaarassa.
https://juniorit.kiekko-espoo.com/ringette/eks-ring-tikku-ukot/