2021-08-25 10:20
Pipolätkä

Pipolätkä jatkuu 3.9.2021!

Tervetuloa mukaan pipolätkään!

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille aikuisille miehille ja naisille, jotka eivät harrasta jääkiekkoa virallisessa tai epävirallisessa joukkueessa, mutta ovat kiinnostuneet kohottamaan kuntoaan jääkiekon avulla. Pipolätkä on rentoa meininkiä, hyvää mieltä ja liikuntaa!

  • Jäävuoro perjantaisin klo 20.45 - 21.45, Espoonlahden harjoitusjäähalli

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt alla olevat ehdot ja maksut:

  • Pipolätkä on matalan kynnyksen toimintaa, jossa osallistujat eivät saa kuulua mihinkään jääkiekkojoukkueeseen tai muuhun ryhmään, joka pelaa oikeaa jääkiekkoa tai siihen verrattavissa olevaa peliä virallisesti tai epävirallisesti. Tähän poikkeuksena naisten harrasteliiga.

  • Pakolliset varusteet ovat luistimet, maila ja kypärä sekä lisäksi jääkiekkohanskojen ja kaulasuojan käyttö on suositeltavaa. Muita varusteita saa toki käyttää mutta pelin tempo pitää olla kaikkia osallistujia huomioonottavaa, jotta kaikki uskaltavat pelata.

Pipolätkän osallistumismaksut:

  • Kertakäynti maksaa 5,00 euroa/osallistuja. Ei kausimaksua. Käynnit laskutetaan kahden kuukauden jaksoissa. Jokainen pelaaja pelaa omalla vastuullaan ja hankkii haluamansa vakuutuksen itse.

  • MyClubissa pelaaja voi ilmoittautua mukaan tapahtumiin. Tapahtumaan ilmoittautuneille lähetetään jälkikäteen lasku tapahtumasta (riippumatta siitä onko ollut paikalla vai ei). Mukaan otetaan enintään 30 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia ilmoittautumisjärjestyksessä.