2020-11-10 14:12
K-E Poikakiekko

Kiekko-Espoo SM - Joukkueiden viikkoraportti

Kiekko-Espoo SM - Joukkueiden viikkoraportti

Viikko 45 // 2.11 – 8.11.2020
U20
4.11.2020 K-Espoo 4 vs TuTo 5 (jatkoaika)
6.11.2020 K-Espoo 4 vs KooKoo 2
7.11.2020 Jukurit 7 vs K-Espoo 3

U20 joukkueella oli kiireinen kolmen ottelun viikko. Erityisesti ottelut TuToa ja KooKoo:ta vastaan olivat tärkeitä kamppailuita, sillä joukkueet taistelevat sarjataulukossa samoilla sijoilla. Saalina viikolta 4 pistettä.

Keskiviikkona Tapiolaan saapui TuTo. Ottelun alkupuoli meni turkulaisten viedessä peliä, lukemat kahden erän jälkeen olivat huolestuttavasti 1 – 4. Kolmanteen erään Kiekko-Espoo kaivoi uuden vaihteen. Perttu Iso-Kuortin kahdella ja Oliver Vaahtorannan yhdellä Kiekko-Espoo nousi kolmannen erän lopussa hienosti tasoihin ja vei ottelun jatkoajalle. Jatkoajalla TuTo pääsi pelaamaan useamman minuutin ylivoimaa. Tätä ei Kiekko-Espoo kestänyt, ottelun ratkaisu tuli lopulta ajassa 63:23.

”Tänään ei päästy samalle tasolle pariin ekaan erään viime viikolla Ilvestä vastaan. Siihen ei voi olla tyytyväinen. Kolmannessa erässä tultiin jälleen peliin mukaan ja saatiin ottelu tasoihin. Jäähyt kuitenkin lopussa kostautuivat ja ratkaisivat jatkoajalla pelin TuTo:lle 5 – 4. Nyt on tason noston paikka kaikille, jotta päästään takaisin voittokantaan.” - Vastuuvalmentaja Jaakko Heikkilä

Perjantaina vastaan luisteli KooKoo. Tasaiseksi ennakoitu ottelu ratkesi kolmannessa erässä espoolaisten eduksi. Kolmanteen erään lähdettiin kouvolalaisten 2 – 1 johtoasemassa. Erän puolivälissä Kiekko-Espoo tehokas kolmen minuutin jakso ratkaisu ottelun. Loppulukemat 4 – 2 kotijoukkueelle.

”Kolmannessa erässä tultiin jälleen tasoihin ja ohi. Toki ensimmäinenkin erä oli tänään hyvä. Huomiseksi parannetaan sitä, että saadaan ehjä 60min ja sillä pisteet Mikkelistä kotiin tuomiseksi.” Kommentoi Heikkilä.

Isänpäivän aattona Kiekko-Espoo matkusti Mikkeliin. Alkukauden pirteäsi esiintynyt Jukurit oli odotetun kova vastustaja. Kaksi ensimmäistä erää oli tasaista vääntöä, lukemat kahden erän jälkeen 2 - 1. Kolmannessa erässä Jukurit näytti, miksi ovat sarjataulukon kärkisijoilla. Erän ensimmäiseen 10 minuuttiin Mikkeliläiset paukuttivat peräti neljä maalia ja käytännössä ratkaisivat ottelun näin. Pisteet Mikkeliin loppulukemin 7 – 3.

”Tänään saatiin hyvä syke kahteen ensimmäiseen erään, mutta viimeiselle 20min ei enää virtaa riittänyt. Jukurit rankaisi siinä viidesti ja vei täten ottelun. Ottelun käännekohta oli ehkä Jukureiden alivoimamaali juuri silloin, kun oli mahdollisuus yv:llä iskeä.” – Jaakko Heikkilä

U20 on nyt sarjataulukossa sijalla 16. Loppukauden osalta sarjajärjestelmään on tehty suuria muutoksia, näiden vaikusta loppukauden ohjemaan odotellaan.

U18
7.11.2020 K-Espoo 4 vs HPK 1
8.11.2020 K-Espoo 6 vs Jukurit 2

U18 joukkue nappasi täydet pisteet kahden kotiottelun viikolta. Lauantaina Tapiolassa kaatui HPK ja sunnuntaina Jukurit.

Lauantain ottelun alku oli tasaista vääntöä, ensimmäiselle erätauolle lähdettiin 1 – 1 lukemista. Toiseen erään kaukaloon luistelu latautunut Kiekko-Espoo, tehden ensimmäiseen 11 minuuttiin 3 maalia. Kolmannen erän ollessa maaliton, jäivät pisteet Espooseen loppulukemin 4 – 1.

”Positiivista oli maalinteon ja maalipaikkojen luomisen helpottuminen. Toki nolla maalia viidestä läpiajosta ja yhdestä rankkarista jätti vielä parantamisen varaa, mutta pääasia että paikoille päästään.", kommentoi vastuuvalmentaja Surenkin

Sunnuntaina vastaan luisteli Mikkelin Jukurit. Sarjataulukon hännillä majailevat mikkeliläiset ovat kipeästi pisteiden tarpeessa. Pisteet jäivät kuitenkin haaveeksi Kiekko-Espoon pyörityksessä. Ottelu oli alusta saakka Kiekko-Espoon hallussa, eikä Jukureille jätetty mahdollisuuksia taistella pisteistä. Ottelussa Kiekko-Espoon tehomiehenä hääri Jan Juvasjärvi tehden hattutempun.

"Pelissä alkoi näkyä raskas ja kuluttava syksy. Jalka oli raskas, mutta onneksi paikoista laitettiin sisään. Tärkeät kuusi pistettä peleistä ja huilin kautta seuraavaan viikkoon.", totesi Surenkin

U18 on nyt sarjataulukossa sijalla 7. Sarja on tasainen, ja mahdollisuudet kärkisijoille ovat yhä.

U16
Ei otteluita viikolla 45

U16 Challenger
Ei otteluita viikolla 45